luni, 16 noiembrie 2009

Definiţia iubirii - când nu eşti

Mi-e frig în mine şi am nevoie să mă încălzeşti.

3 comentarii:

  1. M-ai intrebat de ce scriu? Ai spus ca tu scri pt a umple golul din tine.Oare reusesti astfel sa-l umpli?Oare ne putem completa astfel pe noi insine?
    Eu scriu...pentru ca simt nevoia...pentru ca de multe ori ceea ce simt trebuie exprimat si in cuvinte, desi de cele mai multe ori nu corespund...Scriu, poate din lipsa unui alt "eu"care m-ar putea intelge asa cum sunt.Scriu pentru a nu vorbi.Nu-mi place sa vorbesc foarte mult...consider ca nimeni nu intelge pe nimeni,ca oamneii intre ei nu se pot face fericiti, consider ca fericirea dureaza numai o clipa si ea se gaseste in noi sau,pentru mine in natura. Scriu, la fel ca tine, la fel ca multi altii , poate, pentru a incerca sa ma inteleg.E singurul meu viciu:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai o viziune apropiată de cea pe care o am eu în prezent. Însă mă încăpăţânez să nu "înţeleg" câteva lucruri.

    Întradevăr, acest gol ce îl resimt uneori şi încerc sa-l umplu prin scris, e ca un motor ce mănâncă ulei - trebuie mereu umplut, altfel se strică. Deci nu e destul să scrii ca să fii implinit, golul apare mereu.

    Dar atunci de ce este nevoie ca să fii implinit? Unii ar spune iubire împărtăşită. La fel ca şi tine cred că iubirea nu e destul. Dacă nu eşti mulţumit de tine, nu vei fi niciodata complet împlinit chiar dacă eşti iubit.

    Totul vine din tine, acolo trebuie să cauţi totul, nu într-o altă persoană. Bucuria de a iubi trebuie doar să te completeze, nu să te definească.

    Cred însă că există oameni care te înţeleg atât de mult încât acea parte ce rămâne, e neglijabilă - oameni pe care îi simţi iar ei te simt pe tine. Nu trebuie să fiţi neapărat de aceleaşi păreri. Deci nu sunt de acord cu acel "nimeni nu intelge pe nimeni".

    Un viciu frumos ;)

    RăspundețiȘtergere