joi, 7 octombrie 2010

Prima dimineaţă

Am întredeschis ochii fără a privi cu adevărat ce era în jur. Mintea îmi era încă amorţită într-un vis neclar de dimineaţă, iar trupul chircit şi paralizat de căldura protectoare a culcuşului. Privind în gol într-un întuneric aproape deplin am rememorat fulgerător evenimentele din seara trecută. Ieşisem în club cu un grup de prieteni, mă ameţisem bine de tot şi mă dădusem la toate fetele care îmi ieşiseră în cale. Imaginea dansului dezmăţat, urcat pe una din mesele clubului, cu tipa aceea brunetă ce avea căutătura aceea ciudată îmi răsări fulgerător în minte producându-mi mândrie de mascul viril precum şi un profund dezgust amestecat cu o remuşcare nedefinită. Îmi aminteam mâna atingându-i sânul cald şi umed pe sub maieul acela obraznic care mai mult îi potenţa goliciunea tinerească decât să o acopere. Un astfel de veşmânt exprima clar faptul că vroia să fie atinsă, aşa că nu am avut nici o reţinere - cu cât mă strecuram mai mult sub căldura lui, cu atît mă şimţeam mai încurajat de bucuria excitată a fetei. Uitasem de orice altceva, o vroiam şi ştiam c-o s-o am, iar acest sentiment mă înnebunea de plăcere.

Îmi simţeam trupul rememorând acele senzaţii, sângele înfierbântat întăridu-mi organul genital, iar muşchii contractându-se.Rememorarea mă trezise aproape complet şi intelectul mi se concentră cu interes spre a descoperii urmările nopţii ce trecuse. Simţurile trezite mă înspăimântară. Nu puteam percepe doar forme vagi, căci era întuneric, iar lumina crepusculară părea a veni de la intrarea unei grote. Eram într-un culcuș cald și nu eram singur. Un alt trup mă îmbrățișa din spate, cu o mână grea odihnindu-se pe pieptul meu. Îi simțeam răsuflarea caldă și umedă lipită pe gât.  Doar pentru o clipă am rememorat fata brunetă din seara trecută, dar locul in care mă aflam nu putea avea nicio legătură cu ea.

Neterminat.

2 comentarii:

  1. Salut! Ain un blog interesant si ai reusit sa creezi o adevarata comunitate in jurul acestuia. Felicitari! Unele subiecte ar fi sa zic cu aceeasi tema cu cele impartasite de mine. Poate vom putea vorbi despre teme de interes comun. Pana atunci te invit sa vizitezi blog-ul meu http://cristi-tanase.blogspot.com Toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Cristian,

    Ai ghicit bine, citesc toate comentariile lăsate pe blog, şi răspund la ele. Însă propunerea ta, neavând nimic de-a face cu articolul pe care l-ai comentat, era mai potrivit să vină pe mail.

    Ti-am vizitat blog-ul şi am citit câte ceva, însă cu lipsa de timp care caracterizează contemporanitatea, sunt convins ca am ratat multe dintre articolele care îţi plac ţie cel mai mult.

    Sunt curios pe ce teme ai vrea să vorbim. Trimite-mi te rog într-un mail, articolele tale care crezi ca ar putea sta la baza discuțiilor noastre viitoare, sau pur și simplu intră în discuție pe articolele de pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere