marți, 16 decembrie 2008

Cere mai mult de la iubire!


Bineînţeles că şi eu vreau să îmbătrânesc lângă tine şi să-mi adăp mereu sufletul din bucuria de a te face fericită, dar tu doar atât îţi doreşti!

Împlinirea supremă pentru tine e să fii iubită veşnic. Superficialitatea acestui ţel îmi fură puţin câte puţin din bucuria de a te iubi. Dintr-o dată mă trezesc neîmplinit lângă o persoană pe care o iubesc.

Nu mă împlineşte să te pun la făcut mâncare, spălat vase, călcat haine sau să mă mândresc cu frumuseţea ta atunci când ieşim în lume. Nu mă împlineşte nici măcar contactul sexual cu o astfel de versiune a ta. Slavă Domnului că au trecut acele vremuri, iar acum marea majoritate a fetelor, nu mai stiu să gătească, să calce rufe şi urăsc spălatul vaselor.

Dar nici să îmi petrec fiecare seară doar demonstrându-ţi că te iubesc, nu mă împlineşte. Să ne uităm la un film, să facem puţină ordine, poate să gatim ceva împreună.... să stăm lipiţi unul de celălalt, să-mi povesteşti cum ţi-a fost ziua la un job care nu te prea împlineşte, poate să facem dragoste, iar apoi să adormim îmbrăţişaţi - toate sunt lucruri minunate (mai puţin cel cu job-ul care nu te prea împlineşte) . Dar nu mă simt împlinit a face doar asta în fiecare seară, tot restul vieţii, chiar dacă te iubesc.

M-ar împlini să te ajut să devii super omul ce stă ascuns în tine. Iubirea şi sprijinul persoanei iubite generează atâta putere încât poţi să-ţi împlineşti chiar şi ţelurile la care abia îndrăzneai să visezi. Hai să nu o irosim! Hai să ne bucurăm cu adevărat de un sărut plin de dor după o zi de muncă, de o amiază de sâmbătă în care gătim împreună, de un film bun într-o duminică seara, de o plimbare în doi într-o zi însorită de concediu. Hai să nu transformăm aceste bucurii mărunte dar neasemuit de minunate într-o târâre mediocră spre moarte! Eu astfel vreau să te iubesc!

2 comentarii:

  1. ce viziune frumoasa :) , ma intreb cine este acea femeie cu care doresti sa faci toate aceste minunate lucruri?
    ai gasit-o?
    daca nu,care ar fi profilul ei?si de ce iti doresti sa traiesti o astfel de zi alaturi de ea? poate am pus prea multe intrebari dar chiar mi-a placut viziunea asta a ta si eram doar curioasa( si uimita in acelasi timp ca un barbat,fff tanar, "vrea astfel sa iubeasca")


    cat despre gandurile mele...dezordonate,nu? :) poate asa este si viata mea :) pacat,pentru ca eu chiar sunt o persoana foarte ordonata...in fine,poate in 2009 voi face un pic de ordine,stii ,arunci lucrurile vechi,le pastrezi pe cele de care mai ai nevoie si lasi muuult spatiu pentru cele noi :)....la multi ani si un 2009 fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. hm... sper sa se fi născut deja :)

    profil? simplu... să pot să o fac fericită prin felul meu de a fi.

    totul s-a născut dintr-o poveste al cărui autor s-a oprit din scris, doar că povestea nu e cu personaje ci cu persone reale...

    un an nou cu mult spaţiu pentru nou, sau vechi... de ce e aşa de greu de decis ce ne face fericiti?

    Delia, multă fericire în noul an! Un lucru e sigur: persoanele din viaţa noastră contează cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere