vineri, 20 noiembrie 2009

Unde mă va duce viaţa?

Povestea fotografiei: Am furat-o dintr-o staţie de autobuz din Redcar, Anglia, chiar de lângă mama sa. Totul s-a petrecut în câteva secunde. Îmi aduc aminte emoţia, frica de a nu fi zărit, dilema încadrării din poziţia în care eram, şi toate acestea în acea clipă până îşi va fi mutat privirea în altă direcţie.

3 comentarii:

  1. Ceau ;)
    Pentru ca vrem o iarna plina de zambete, ne-am gandit sa lansam campania "Un zambet pentru tine" la nivel national. Planul e sa impartim zambete prin oras si vrem sa fim cat mai multi, pentru cat mai multe clipe de bucurie!




    Stim ca ai sustinut Free Hugs si ne gandeam ca poate ai fi interesat si de aceasta campanie.

    Mai multe detalii despre campanie gasesti aici: http://zambesc.lumebuna.ro/2009/11/campania-nationala-un-zambet-pentru-tine/. Tot aici sunt si niste bannere pe care le-ai putea adauga pe blog-ul tau pentru a le spune si prietenilor tai despre aceasta initiativa. Te asteptam pe 5 decembrie, la ora 14, sa imparti voie buna alaturi de noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai oare unde te duce? te duce unde vrei tu, in ce directie iti alegi ce drum vrei sa urmezi, ca doar de aia avem liber arbitru :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta doar în momentele cand eşti optimist. Însă te poate afunda şi într-o groapă, legat la ochi şi să te mintă că nu poţi să ieşi - atunci se spune că eşti pesimist. :)

    RăspundețiȘtergere